• DESTINATII
  • AGENTII DE TURISM
  • HOTELURI
  • RESTAURANTE
  • BARURI & CLUBURI

OFERTE

CAZARE & SEJURURI

EXCURSII & CIRCUITE

BILETE AVION

TRANSPORT AUTOCAR

OFERTE REVELION 2010

OFERTE CRACIUN 2009

OFERTE SKI 2009-2010

Baruri

Cafe DOMINION

La un foarte mic pas de Piata Unirii si imediat langa Tribunal este un loc pe langa ai trecut cu siguranta, dar nu te-ai oprit sa vezi ce este acolo. Iti spunem noi. Daca nu stii pe unde sa-ti piarzi noptile, Cafe Dominion este locul perfect. Intra si o fantastica lumina albastra te va invalui cu o buna muzica de club. In timpul zilei aici vin avocati si procurori sa-si bea cafeaua, sa se relaxeze. Miroase foarte bine aici - a lume buna.

Cand se lasa seara se schimba tinutele si minunata atmosfera albastra este inundata de ritmuri house. Totul se incinge si se lasa cu petrecere. Oricand vii la Cafe Dominion, ziua sau noaptea vei gasi acelasi lucru: o cafea extraordinara, muzica excelenta si un albastru adus parca din spatiu.

Cafe Corso

13 octombrie 1716. Eugeniu de Savoya intra cu trupele austriece in Timisoara si-i alunga pe turci. Atunci in acest loc era o poarta. Astazi aici ai o cafenea adusa parca din Viena antebelica. Cafea excelenta, bauturi fine, tigari de foi, muzica… oldies but gold is: Rea, Clapton, Cocker… arcuriboltite de caramida netencuita, un bar din lemn masiv, fotografii si picture de epoca…

Cu alte cuvinte un loc rafinat, intim si dragut de tot unde sa-ti aduci prietenii ce intra in aceeasi categorie.

Munte sau mare?

Care este cea mai potrivita destinație pentru vacanța de vara? Din pacate, majoritatea oamenilor nu au la dispozitie 10-15 vacante in fiecare an, asadar, decizia asupra destinatiei de vacanta trebuie sa fie una cat se poate de corecta. Ce faci vara asta? Mergi la munte sau mergi la mare? Cu siguranta, fiecare dintre cele doua optiuni aduce avantaje, insa si o serie de dezavantaje, putand sa contureze o vacanta perfecta sau una mai putin reusita.

Vacanta de vara la munte

Oarecum atipica, vacanta de vara la munte este din ce in ce mai apreciata de oamenii din intreaga lume. Este adevarat ca nu ai la dispozitie zapada pentru a putea skia sau pentru a te putea juca cu bulgari de zapada, insa muntele este o sursa nesfarsita de distractie si de timp deosebit. O vacanta la munte pe timp de vara iti poate aduce aer curat, o doza in minus de aglomeratie si o multime de activitati inedite. Daca stii sa alegi grupul cu care sa iti petreci vacanta, serile in jurul focului de tabara, mesele si plimbarile vor capata un aer cu totul si cu totul deosebit.

Este un dezavantaj faptul ca este mai greu sa te balacesti toata ziua si sa prinzi acel bronz pe care ti-l doresti de multa vreme, insa o piscina din orasul tau poate face aceasta treaba extrem e bine. Vacanta de vara la mare

Vine vara, mergem la mare! Pare a fi sloganul tuturor tinerilor si deopotriva, tuturor varstnicilor. Vacanta de vara la mare este o obisnuinta pe care nu ne-o putem scoate din "sistem".Pentru multi dintre noi, valurile, nisipul si soarele aduc momente de relaxare care compenseaza cu un an de munca. Da, este adevarat ca plajele pot fi destul de aglomerate iar preturile de aici nu sunt intotdeauna cele mai mici, insa trecem peste toate si ne balacim in apa sarata a marii.

O alegere intre cele doua solutii nu este, asadar, o alegere intre bine si rau. Ambele variante pot fi bune, ambele pot fi neinspirate. Vacanta este vacanta, insa, asadar, indiferent unde ajungi, asigura-te ca activezi butonul de distractie si ca generezi amintiri memorabile.

TIMISOARA

GENERAL

Geografie, populatie

Cum e vremea?

Cand sa vin?

Rezervare la hotel

Transport public

CULTURA

Putina istorie

Muzee

Cladiri istorice

Monumente

Catedrale si biserici

Piete si parcuri

Opera

Teatre

Sali de concert

Galerii de arta

Cinema

Festivaluri

Universitati

Campus studentesc

CASA

Hoteluri

Vile

Pensiuni

Camping

MASA

Restaurante

Fast Food

Pizza

Cofetarii

DISTRACTIE

Baruri

Cluburi

Biliard & Bowling

Night Club

Cafenea

Pub

Disco

Casino

BUSINESS

Oficial

Media

Transport aerian

Transport autocar

Banci

Agentii imobiliare

Curierat

Rent a car

Agentii de turism

Catering

DIVERSE

Sport & Agrement

Benzinarii

Taxi

Intretinere

Reprezentante Auto

Internet Cafe

Cumparaturi

Medical


Deep Inside Copyrights